BTW tarief verandert per 1 oktober 2012

Zoals u ongetwijfeld al heeft vernomen is er van overheidswege bepaald dat het BTW tarief van 19% wordt verhoogd naar 21%.

Maakt u op dit moment gebruik van geautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture for Invoices?

Om er voor te zorgen dat uw facturen ook na 1 oktober goed worden uitgelezen zult u wellicht uw huidige ImageCapture omgeving moeten updaten. In de nieuwste versies van ImageCapture is namelijk al rekening gehouden met het nieuwe BTW percentage. Vanaf 8 oktober worden facturen in de nieuwe versies van ImageCapture automatisch uitgelezen op 21%.

Als u al met een van de nieuwere versies van ImageCapture werkt hoeft u niets meer te doen. Uw facturen worden vanaf 8 oktober standaard op het juiste tarief uitgelezen.

In deze versies van ImageCapture wordt het BTW percentage vanaf 8 oktober al standaard uitgelezen op het nieuwe tarief van 21%.

ImageCapture 4.2.3.22
ImageCapture 4.2.4.20
ImageCapture 4.3.1.14
ImageCapture 4.4.2

 

U kunt uw huidige versienummer controleren in de ImageCapture Client bij Help -> About. Onder Product ziet u het versie- en release nummer.

Staat uw versienummer hier niet bij?

Dan zal uw huidige ImageCapture omgeving geupdate moeten worden. U ontvangt binnenkort informatie vanuit Scan Sys omtrent deze update.

Voor vragen kunt u gerust contact opnemen via support@scansys.nl.