Vanaf heden is Actric Consultancy officieel Scan Sys partner geworden!
Als specialist op het gebied van document capture en data capture systemen richt Scan Sys zich op het optimaliseren van de informatie voorziening binnen organisaties, waar documenten in papieren vorm een belangrijk onderdeel van de informatie stroom vormen.
Sinds 1991 werken de mensen achter Scan Sys aan verschillende applicaties die de documentenstroom binnen organisaties vereenvoudigen. Dat mes snijdt aan twee kanten. Door papieren documenten te digitaliseren worden kosten bespaard in papier, opslag en het herstellen van fouten. Tegelijkertijd zorgt de snellere doorstroom voor een grotere tevredenheid van klant en medewerker.
Scan Sys ImageCapture

Iedere organisatie kent het tijdrovende proces. Inkoopfacturen stempelen, inboeken, rondzenden en archiveren. Facturen blijven liggen op bureaus of raken kwijt. Met ImageCapture behoort dat nu tot het verleden. ImageCapture is flexibel toepasbare scan software. Het scant uiteenlopende documenten als inkoopfacturen, pakbonnen, orderbevestigingen en urenbriefjes. De OCR herkenning maakt geautomatiseerde verwerking mogelijk. Zo kunnen inkoopfacturen direct worden gekoppeld aan boekingen in uw financieel systeem. Een mailbericht attendeert de budgethouder automatisch op nieuwe facturen, welke u direct in uw financiële applicatie kunt opvragen. Na doorboeking verschijnen deze automatisch in de openstaande postenlijst op de crediteurenkaart en grootboekrekening. Met ImageCapture loopt uw factuurstroom geen enkele vertraging meer op en raken uw facturen nooit meer kwijt.
Wilt u meer weten over Scan Sys en welke oplossingen Actric Consultancy u kan aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 053-8881287 of vul het contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.