Belangrijk bericht m.b.t. het verzenden van de Loonaangifte via Digipoort

Wanneer u een loonaangifte verzendt via Digipoort, aan de hand van een  PKI-Overheid certificaat, dient u minimaal over product update 411SP1 te  beschikken. Deze versie is op 18 januari beschikbaar gekomen.

Om ervoor te zorgen dat de loonaangifte correct wordt aangemaakt is het  belangrijk dat u over product update 411SP1 of 411SP2 beschikt. In oudere  versies kon het voorkomen dat de loonaangifte niet correct werd aangemaakt. Indien u over een lagere product update dan 411SP1 beschikt, kunt u een update uitvoeren. U kunt dan als versie ‘411SP2’ selecteren, omdat dit het meest recente Service Pack is.

Om te controleren welk servicepack er is geïnstalleerd kunt u het bestand ‘ReadMe.txt’ in de bin map van de Exact Globe Next installatie raadplegen.

Na het uitvoeren van de update, dient u de loonaangifte te verwijderen, opnieuw aan te maken en opniew te verzenden naar de Belastingdienst.

Meer informatie