Controlled release fase voor de nieuwe Self Service App (ESS App)

Binnenkort gaan we starten met de controlled release fase voor de nieuwe Self Service App (ESS App) en we zijn op zoek naar deelnemers voor deze controlled release.

De ESS App draait op de laatste versie van Exact Synergy Enterprise Product Update 252 en iOS en biedt uw medewerkers veel mogelijkheden. De App is beschikbaar voor alle Synergy gebruikers ongeacht hun rol. De functies die via de App beschikbaar zijn, zijn gebaseerd op de functies waarvoor de gebruiker rechten heeft in Exact Synergy Enterprise.

De ESS App biedt de volgende functionaliteit:

Verlof

• Aanvragen verlof
  • Eindejaarsbalans saldo bekijken
  • Overzicht van al uw verlofaanvragen

Ziekmeldingen

• Ziekmelding indienen
  • Overzicht van al uw ziekmeldingen

Loonstroken

• Uw loonstroken bekijken

Persoonlijk dossier

• Uw persoonlijk dossier bekijken

Wilt u deelnemen aan de Controlled Release?
Zie de Fact Sheet voor meer informatie over het controlled release programma. Heeft u interesse om deel te nemen aan de Controlled Release voor de ESS App? Stuur dan een e-mail naar productreadiness@exact.com.