Exact Spring ’18 Release komt eraan!

De Spring ’18 Release is de eerste editie van wat je voortaan vier keer per jaar van Exact kunt verwachten. Ieder seizoen brengt Exact  je op de hoogte van alle innovatie en ontwikkelingen in onze producten, zodat jij altijd het maximale uit je Exact software kunt halen.

Per uitgebrachte update laat Exact een beschrijving zien en eventueel een toegevoegde video met uitleg, op deze wijze word je elk kwartaal op de hoogte gebracht van de laatste wijzigingen.

Wil je meer weten over de Spring ’18 release, klik dan hier om naar de release pagina te gaan van Exact!