Hoe kan ik snel een document aanmaken/uploaden in Exact Globe Next?

Tijdens de installatie van Exact Globe Next is er een snelkoppeling van Exact Globe Next aangemaakt via de optie ‘Send to’ (‘Verzenden naar’). Het is mogelijk om een document dat u op uw computer heeft staan, zoals een factuur bijvoorbeeld, snel als document aan te maken in Exact Globe Next via dezelfde optie.

Om het document in Exact Globe Next te krijgen, kunt u het document opzoeken (bijvoorbeeld in de Windows Verkenner). Klik op het bestand met uw rechtermuisknop.  Daarna kunt u kiezen voor de optie ‘Kopiëren naar’ (Send to).

Wanneer u hier gekozen heeft voor de optie Exact Globe Next, zal een nieuw scherm opkomen waarin u de administratie kunt selecteren waar u het document in wilt opslaan.

Nadat u de betreffende administratie geselecteerd heeft, komt het scherm van documenten opslaan. Hier kunt u aan het document een relatie koppelen en het type van het document ingeven. Om meer informatie toe te kunnen voegen kunt u dit scherm groter maken. Klik op ‘Bewaren’ om het document op te slaan in Exact Globe Next.