In Synergy de volgorde van de kolommen van het zoekresultaat aanpassen

In de verschillende zoekschermen in Exact Synergy Enterprise kunt u via  Aanpassen aangeven welke kolommen u in het zoekresultaat wilt tonen. U deze manier kunt u een overzicht maken van de gegevens die voor u van belang zijn.

Het kan echter wenselijk zijn om de volgorde van de betreffende kolommen aan te passen. Dit kunt u als volgt doen:

• Klik in het zoekscherm op  Aanpassen rechtsboven in het scherm om de Zoeken – Aanpassen pagina te openen.
  • Boven aan de Zoeken – Aanpassen pagina ziet u welke kolommen er in de zoekresultaten worden getoond.
  • Selecteer een kolom en klik op ‘omhoog’ of ‘omlaag’ om zodoende de kolomvolgorde in uw zoekresultaat aan te passen. ‘Omhoog’ betekent vooraan in de volgorde, ‘omlaag’ betekent achteraan in de getoonde volgorde.

• Klik vervolgens op Bewaren.