Tip: Lopende uren bekijken in Exact Synergy Shop Floor Control

In Shop Floor Control heeft u de mogelijkheid om eenvoudig tijd te registreren via ‘Start’ en ‘Stop’ op deTijdregistratie pagina. Om de bewerking te starten klikt u op ‘Start’ achter het betreffende arbeids- of machine uur. Nadat u op ‘Start’ heeft geklikt is de knop ‘Stop’ beschikbaar waarop u kunt klikken om de bewerking te stoppen.

U dient er rekening mee te houden dat de lopende uren aan het einde van de dag niet automatisch worden gestopt. Omdat het mogelijk is dat de medewerker overwerkt wordt dit niet automatisch uitgevoerd op basis van het medewerkerschema. De operator dient dit daarom zelf aan te geven door op ‘Stop’ te klikken.

Het is belangrijk dat de medewerker niet vergeet om uit te klokken (de tijd te stoppen). Om eenvoudig inzicht te krijgen in welke uren er nog lopen kan het Tijdregistratie overzichtgeraadpleegd worden. U kunt het Tijdregistratie overzicht openen via de knop ‘Registratie overzicht’ op de Tijdregistratie, Aantal gereed of Ontvangst Productie pagina, of door rechtstreeks de volgende url te openen: “http://server/virtualdirectory/docs/SFCRealizationsOverview.aspx?BODivision=XXX&UIMode=1&SCAction=15&Status=0&CollapseCriteria=0&BRS_RadWindow=1“.

In dit overzicht kunt u eenvoudig zien welke uren nog lopen en gestopt dienen te worden. Met / ‘Inklappen/Uitklappen’ kunt u de sectie ‘Criteria’ uitklappen of inklappen waarin u op basis van een aantal criteria een selectie kunt maken op de uren die u wilt tonen.