Tip: Zoeken op bijlagen in Exact Synergy Enterprise

In Exact Synergy Enterprise heeft u de mogelijkheid om een bijlage te koppelen aan een document. Een bijlage kan bijvoorbeeld zijn een prijslijst, een brief, een fax, een foto, etc. Het is ook mogelijk om te zoeken naar een specifieke bijlage die aan een document is gekoppeld. Dit kunt u als volgt doen:

• Open de documenten zoekpagina via bijvoorbeeld [Documenten, Overzichten, Documenten, Zoeken].
  • Klik rechtsboven in het scherm op de knop aanpassen ‘Aanpassen’
  • Hier vinkt u in de sectie ‘Documenten’ de optie ‘Bijlage’ aan en klikt vervolgens op ‘Bewaren’
  • Op de zoekpagina beschikt u nu over het veld ‘Bijlage’ waarmee u kunt zoeken op (een deel van) de naam van de bijlage.