Een verzoek opmerken aan collega in Exact Synergy Enterprise

De werkstroom laat de verzoeken zien waarbij er een actie van u wordt verwacht. Het kan voorkomen dat u extra informatie nodig heeft van voordat u verder kunt gaan met het verzoek. U kunt dat een nieuw verzoek aanmaken voor een ander persoon, maar u kunt het betreffende verzoek ook opmerkingen aan die andere persoon.

U krijgt bijvoorbeeld een verzoek om een klant terug te bellen. Voordat u dat doet wilt u graag de laatste informatie weten van een andere collega. In het verzoek klikt u dan op ‘Opmerken’ en selecteert vervolgens de medewerker waaraan u het verzoek wilt opmerken.

Het verzoek blijft in uw werkstroom staan, maar wordt tevens in de werkstroom van de betreffende collega geplaatst. In het verzoek zelf kunt u dit zien bij ‘Opmerken’.

7-2-2014-9-09-13

Uw collega Bas kan het verzoek aanvullen en klikt dan in het verzoek op ‘Gereed’. het verzoek verdwijnt dan uit de werkstroom van Bas. Bij Marc in de werkstroom wordt het verzoek dan als ongelezen getoond zodat het voor Marc meteen duidelijk is dan het verzoek is aangepast.

In de definitie van het verzoektype kunt u aangeven of het verzoek kan worden toegewezen en aan wie het verzoek mag worden toegewezen.

Bron: Exact Support Blog