Hoe krijg ik binnen Exact Globe inzicht in de schuif historie van mijn productieorder?

In Exact Visual Scheduler kunt u bewerkingen verplaatsen naar een andere tijd. Dit kunt u doen middels de knop ‘Verplaatsen’ in het bewerking zoom in scherm en productieorder zoom in scherm of door de betreffende bewerking naar de gewenste plek te verslepen.

Om inzicht te krijgen in de historie van alle verplaatsingen die u tijdens een sessie heeft uitgevoerd kunt u de verschuif historie raadplegen.

Om dit scherm te openen klikt u in het scherm Bewerking Zoom In op de menuoptie [Herzien, Verschuif historie].