Pensioenaangifte aan Centric mogelijk

Zoals u in deze blogpost heeft kunnen lezen, heeft pensioenuitvoerder Centric, de pensioenfondsen voor de Betonproductenindustrie, Houthandel, Reiswerk en Meubelindustrie overgenomen. Om de pensioenaangifte correct te kunnen laten verlopen, hebben we de software inmiddels aangepast.

Update

Als u wilt beschikken over deze aanpassingen, dient u een update uit te voeren op of na 14 september 2018, 12.00 uur, binnen de bestaande service packs 414SP19, 415SP13 en 416SP6. Vervolgens is het mogelijk om uw pensioenaangifte te versturen naar Centric.

Verzending aan Centric

U kunt gebruik blijven maken van het menupad Salaris ➔ Aangiften ➔ Periodiek ➔ Syntrus. Bij het verwerken van de aangifte, heeft u in het veld ‘Versturen naar’ nu de mogelijkheid om ‘Centric’ te selecteren. Op basis van deze selectie wordt het bestand via de Webservice naar Centric verzonden.

Let op: Bij het verzenden van de aangifte dient u uw nieuwe inloggegevens te gebruiken, welke hetzelfde zijn als het vernieuwde werkgeversportaal.