Tip: Exact Globe een betalingsherinnering opnieuw afdrukken

Het kan voorkomen dat u een betalingsherinnering opnieuw wilt afdrukken. In deze blogpost kunt u lezen hoe u dit kunt uitvoeren.

Indien u de module SE1800 E-CRM in uw licentie heeft, dan kunt u de herinneringen vinden op het tabblad ‘Doc.’ van het debiteurenonderhoud [Financieel, Debiteuren, Onderhouden], onder het documenttype ‘Reminders’. Dubbelklik op het document om deze te openen, hierna kunt u middels de knop ‘Afdrukken’ het document afdrukken.

Indien u bovenstaande module niet heeft, dan kunt u de herinneringen vinden via [Financieel, Invoer, Documenten]. U heeft daar de mogelijkheid om te filteren op relatienummer, onder de knop ‘Filter’. Druk na het invullen van het relatienummer op ‘Actualiseren’. Ook hier zijn de herinneringen terug te vinden onder het documenttype ‘Reminders’. Dubbelklik op het type ‘Reminders’ om door te zoomen. Dubbelklik vervolgens op de betreffende betalingsherinnering om deze te selecteren. Middels de knop ‘Afdrukken’ kunt u de herinnering vervolgens afdrukken. Tevens kunt u de verzonden betalingsherinneringen als document terugvinden via het tabblad ‘Doc.’ bij het onderhoud van de debiteur.

Juiste datum
Wilt u dezelfde lay-out afdrukken, maar met de datum van vandaag in plaats van de datum van de reeds afgedrukte lay-out, dan dient u de lay-outcode terug te zetten. Hierna kunt u de betalingsherinnering opnieuw afdrukken via [Financieel, Debiteuren, Betalingsherinneringen, Afdrukken]. De lay-outcode kunt u terug zetten op de debiteurenkaart. Open de debiteurenkaart en zet ‘Tonen’ op ‘Kaart’, selecteer de factuur en klik onderin op wijzigen. In het scherm wat dan naar voren komt, kunt u de code wijzigen. Dus heeft u pas één keer een betalingsherinnering afgedrukt, dan zal er bij de lay-outcode een ’2′ staan. Om dezelfde lay-out (1) nogmaals af te drukken, wijzigt u de lay-out code dus naar ’1′. Klik vervolgens op ‘OK’.

Bron: Exact Support Blog