In Exact Synergy Enterprise een relatie zoeken op basis van het btw-nummer

In het ‘Relaties zoeken’ scherm kunt u een relatie zoeken op basis van verschillende kenmerken. Dit kan de naam of een deel van de naam zijn, maar bijvoorbeeld ook op telefoonnummer of postcode.

Wanneer u alleen over het btw-nummer van de relatie beschikt kan het wenselijk zijn om te zoeken op het btw-nummer van de relatie.

Het btw-nummer wordt standaard niet weergegeven in het zoeken scherm. Om te zoeken op btw-nummer kunt u het volgende doen:

• Open het ‘Relaties zoeken’ scherm via [Klanten, Overzichten, Relaties, Zoeken]
  • Klik rechtsboven in het scherm op ‘Aanpassen’
  • Selecteer in de sectie ‘Financieel’ het veld ‘btw-nummer’
  • Klik op ‘Bewaren’

In het ‘Relaties zoeken’ scherm kunt u nu het btw-nummer opgeven om te zoeken op basis van het btw-nummer.

btwnummer